+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

MAGRANES

20/09/2019 | Actualitat

Tots els pobles que han conegut la magrana li han atribuït nombroses propietats i com aquesta fruita tan deliciosa de començament de tardor amaga un potencial antioxidant enorme.

La magrana es coneix d’ençà dels egipcis (2500 aC) que enterraven les persones amb una magrana per desitjar-los abundància a l’altra vida. Es creu que els cartaginesos la van introduir a la regió mediterrània arran de les guerres púniques i, per això, el nom científic és Punica granatum.

Altres notícies d'actualitat

16
ag. 2019

ROSSINYOLS

Bolet excel·lent comestible, i molt cercat. En algunes regions de Catalunya (Gironès, Alta Garrotxa…) és conegut com a vaqueta, picornell a Mallorca, i a Cerdanya també se’n diu bolet de vaca. És tot massís i de color groguenc, groc daurat o ataronjat, però el peu és més atenuat a la base. El barret, de 4 a 10 cm, primer és convex, després […]

05
set. 2021

MAGRANES

Ja tenim al mercat les primeres “MAGRANES” de la temporada.

03
des. 2018

CIRERES D’ARBOÇ

La cirereta d’arboç és comestible i dolça.  Malgrat que  són abundants a les muntanyes, no és fàcil trobar-ne al mercat.Amb les cireretes d’arboç es preparava tradicionalment una beguda semblant a la sidra i també vinagre casolà. En algunes zones del Mediterrani hi fan una salsa per acompanyar carn i caça.  

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web