Una recepta tradicional, típica d’estiu i que quan la veiem se’ns fa la boca aigua, doncs la macedònia de fruita. Es pot posar tota mena de fruites: pinya, meló, síndria, kiwi… però la macedònia per excel·lència es fa amb maduixes, plàtan, pera i taronja. Sempre entra bé i ajuda a fer baixar el menjar. Depèn de les fruites que facis servir aportaràs diverses propietats al cos, però estar clar que és molt beneficiosa per la salut, sobretot per l’alta quantitat d’aigua que porta. Així que creativitat i a cuinar les millors macedònies.00
Fruta de temporada! Deliciós!
La pera de Sant Joan o pera del cultivar Castell(s) són un tipus de peres que destaquen per ser les peres més primerenques i les més petites. La perera que fa aquestes peres és un arbre vigorós que produeix peres menudes de color groc verdós clar amb tint vermell a la banda on li dóna el sol que fan uns 4 cm […]
Temps de verdures de proximitat km0, per poguer gaudir de una bona i saludable BROCHETTE.