+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

L’albercoc, una fruita poc calòrica

15/05/2020 | Actualitat

A partir d’aquest mes i fins entrat el setembre, podem gaudir dels albercocs, una fruita de color groguenc, que evoluciona cap ataronjat per finalment esdevenir d’un color vermellós. Té un alt contingut d’aigua, pocs hidrats de carboni, cosa que el fa poc calòric. També te propietat antioxidants, i ric en potassi.

Altres notícies d'actualitat

29
ag. 2018

FIGUES BLANQUES

“FIGUES BLANQUES”. Delicioses !!!

16
ag. 2019

FRUITS VERMELLS

Els fruits vermells o fruites del bosc són, principalment, baies. Dins d’aquest grup podem incloure: groselles, móres, nabius, aranyons, gerds, maduixes, maduixots, cireres, prunes, raïms… La majoria dels experts reconeixen que menjar fruites altament acolorides com els fruits vermells, poden millorar notablement la nostra salut. I com més intens sigui el color del fruit, major serà […]

17
gen. 2020

MÚRGOLES

Malgrat que es considera un excel·lent comestible, és prudent de coure’l, llençar l’aigua i afegir-lo ja cuit als guisats. Així s’eliminen alguns principis tòxics que duu, per bé que en poca quantitat. També es destrueixen si es deixa assecar enfilant-los i penjant-los, amb l’avantatge que d’aquesta manera el bolet millora la seva exquisida aroma.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web