Els fruits vermells o fruites del bosc són, principalment, baies. Dins d’aquest grup podem incloure: groselles, móres, nabius, aranyons, gerds, maduixes, maduixots, cireres, prunes, raïms… La majoria dels experts reconeixen que menjar fruites altament acolorides com els fruits vermells, poden millorar notablement la nostra salut. I com més intens sigui el color del fruit, major serà el seu valor nutricional. Tots ells ens aporten clars beneficis per a la salut i la bellesa.
Els ceps són bolets que trobarem arreu del nostre país. Hi ha espècies d’ambients frescals i ceps que ens apareixeran a ple mes de juny. Sempre, però, seran bolets massissos, densos, visibles, que cal arrencar sencers quan encara són consistents, posant el palmell de la mà sobre el barret i girant-los com si els volguéssim […]
Ens aporta alt contingut de vitamina C, font de potàssi,ric en fibra,ple de vitamines i minerlas,ric en enzim i baix en calories!
El micromezclum és una combinació idònia per amanides i altres plats, de colors i formes diferents que ajuden a fer presentacions dels nostres plats molt creatives.