+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

La fruita, el millor aliment per a combinar

10/06/2020 | Actualitat

Dolç o salat, la fruita combina amb tot i potencia el seu gust. És un aliment refrescant que aporta molta aigua al nostre cos. En els menús dels restaurants podem trobar diversos plats amb tocs exòtics, això ve donat perquè la base del cuinat són fruites tropicals com el mango, la síndria o la papaia. Les tres coincideixen amb la riquesa d’aigua i el regust refrescant. I és que amb la fruita es poden fer moltes combinacions amb verdures, peix, carn i sales. I d’aquí en surten receptes tan bones com les amanides exòtiques, el meló amb anxoves o les cremes de verdures amb poma. El resultat final és deixar el paladar amb un regust molt agradable i refrescant.

Altres notícies d'actualitat

16
set. 2018

UN DIA AL NOU MERCAT DE SANT ANTONI

Un dia al nou mercat de Sant Antoni (Barcelona) Veure video.  

19
març 2020

GERDS

Sentim olor de natura, de bosc, i és que ens vénen ganes de sortir a caminar. Si ens endinsem més podem arribar a trobar aquelles fruites tan delicioses com són els gerds. Fa segles que es recol·lecten i ja no té gaire secret, el lloc on es poden trobar. Durant aquest llarg temps, la forma […]

04
des. 2019

CISTELLES PER NADAL

A “NUFRUIT” estem preparant els REGALS DE NADAL, perquè són “LA DIFERÈNCIA”. Si tu vols ser diferent i sorprendre amb bon gust i qualitat a web de Nufruit ho trobaràs.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web