+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

FIGUES DE MORO

31/08/2018 | Actualitat

Una altre varietat “FIGUES de MORO” . Ricas amb fibra, baixes en calories i grand antioxidant.

Altres notícies d'actualitat

10
juny 2020

La fruita, el millor aliment per a combinar

Dolç o salat, la fruita combina amb tot i potencia el seu gust. És un aliment refrescant que aporta molta aigua al nostre cos. En els menús dels restaurants podem trobar diversos plats amb tocs exòtics, això ve donat perquè la base del cuinat són fruites tropicals com el mango, la síndria o la papaia. […]

12
des. 2018

MADUIXES

Les maduixes s’utilitzen per preparar melmelades i postres. Tradicionalment, s’han utilitzat per a donar color a merengues, nates i batudes amb llet per a l’elaboració de gelats. És habitual menjar-se-les amb nata, sucre o regades amb moscatell.ón apreciades molt pel seu contingut en vitamines i minerals i les seves propietats reconstituents i depuratives.  

20
set. 2019

ROSSINYOLS

El Rossinyol (Cantharellus Cibarius), és un bolet molt apreciat a Catalunya, tant com va ser-ho en temps ancestrals des de l’antiga Roma. És un bolet ferm i fàcil de conservar. El seu color groc ataronjat viu, el caracteritza i el fet que no l’ataquin les larves li dóna punts d’afegit. Ens el trobem buscant altres espècies i el […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web