La cirereta d’arboç és comestible i dolça. Malgrat que són abundants a les muntanyes, no és fàcil trobar-ne al mercat.Amb les cireretes d’arboç es preparava tradicionalment una beguda semblant a la sidra i també vinagre casolà. En algunes zones del Mediterrani hi fan una salsa per acompanyar carn i caça.
NUFRUIT col·labora amb la Fundació Sergi.Per aquest cap d’any ha creat la “Pulsera solidària” el RAÏM DE LA SORT.Bon any 2017 !!!!
Girona es prepara per Temps de Flors. Aquí teniu el cartell de l’edició d’enguany.El cartell guanyador és obra de l’estudiant de batxillerat artístic Pep Gelis i Blanco, de 18 anys. Segons ha explicat, es tracta d’una paleta de colors amb colors intensos on la pigmentació genera diferents flors.La 62a edició de Temps de Flors, se […]
Menjar un kaki madur és com obrir un pot de melmelada! Aquesta fruita tardorenca, dolça com cap, típica de casa nostra i amb una textura de polpa aquosa i pell fina –quasi transparent– amaga tresors nutritius en forma d’antioxidants poderosos que ens ajudaran a preparar-nos per afrontar els reptes de la vida en general i […]