+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Calçots

10/12/2020 | Actualitat

Ha arribat el fred i amb ell la temporada dels calçots. Es tracta d’un producte clau de la gastronomia catalana, les principals zones de cultiu es troben, especialment, a la província de Tarragona. Encara que ara ja se’n puguin trobar, la temporada de les calçotades comença a finals de l’hivern, entre el febrer i el març. Les seves propietats són similars a les de la ceba, o sigui conté poc contingut calòric, però és ric en fibra. El fòsfor ajuda a l’enfortiment dels ossos i les dents, a més de protegir l’intestí. També, és un aliment idoni per a les dietes: afavoreix l’expulsió de toxines i ajuda a controlar la retenció de líquids. Es solen cuinar a la graella amb foc viu, però també es podria fer saltat amb verdures, sofregit a l’arròs o afegir-lo a una truita. Cadascú al seu gust.

Altres notícies d'actualitat

21
gen. 2019

COL

Las cols són un dels aliments vegetals més sans de què disposem i no només els podem utilitzar com a verdura.Són riques en sofre, també contenen arsènic, calci, nitrogen i iode, ens serveixen com a aperitiu, gran fonts de minerals i com a reconstituent. És una bona font d’hidrogen per als que no consumeixen carn.

10
jul. 2020

Cireres fresques

Un no contempla els milers de beneficis que pot tenir una fruita com la cirera. Té una temporada curta però és una de les fruites més desitjades. És rica en hidrats, principalment en sucres com la fructosa, la glucosa i la sacarosa. En aquest sentit, ajuden a reduir els nivells de sucre en sang i són […]

27
set. 2019

PINATELLS

Estem amb temporada de botels!! Podem assaborir uns exquisits “PINATELLS És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.    

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web