L’alvocat és un d’aquells aliments privilegiats al laboratori, ja que ha estat objecte de molts estudis científics que confirmen l’evidència de les propietats que tradicionalment li han atribuït els pobles que fa milers d’anys que el consumeixen.Convé que els alvocats no estiguin massa tous ni massa durs. Idealment, l’alvocat madurat a l’arbre conté més vitamines i antioxidants. Per conservar l’alvocat convé tirar-hi de seguida unes gotes de llimona, perquè, si no, es torna fosc de seguida. Si només en gastem una meitat convé guardar la que conté l’os, que té substàncies antioxidants.
Estrenem el reportatge del estand de MERCAGIRONA, gravat al passat FÒRUM GASTRONÒMIC 2017,pels equips de NUFRUIT TV. Veure vídeo.
Consumir-les crues contenen un 88% d’aigua, 0,9% de proteïnes. També son una bona font de vitamina A, vitamina K i vitamina B6.
Primers “OUS DE REIG” del nostre Pirineu.