+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

ALVOCAT

15/11/2019 | Actualitat

L’alvocat és un d’aquells aliments privilegiats al laboratori, ja que ha estat objecte de molts estudis científics que confirmen l’evidència de les propietats que tradicionalment li han atribuït els pobles que fa milers d’anys que el consumeixen.Convé que els alvocats no estiguin massa tous ni massa durs. Idealment, l’alvocat madurat a l’arbre conté més vitamines i antioxidants. Per conservar l’alvocat convé tirar-hi de seguida unes gotes de llimona, perquè, si no, es torna fosc de seguida. Si només en gastem una meitat convé guardar la que conté l’os, que té substàncies antioxidants.

Altres notícies d'actualitat

29
nov. 2017

ESTRENA DE NUFRUIT TV: MERCAGIRONA AL FÒRUM GASTRONÒMIC 2017

Estrenem el reportatge del estand de MERCAGIRONA, gravat al passat FÒRUM GASTRONÒMIC 2017,pels equips de NUFRUIT TV. Veure vídeo.  

13
juny 2023

LES PASTANAGUES

Consumir-les crues contenen un 88% d’aigua, 0,9% de proteïnes. També son una bona font de vitamina A, vitamina K i vitamina B6.

11
ag. 2021

OUS DE REIG

Primers “OUS DE REIG” del nostre Pirineu.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web