+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Actualitat

 

FELIÇ SANT JORDI!

23/04/2019

Des de NUFRUIT, us desitjem un Feliç Sant Jordi! Felicitats a tots els Jordis i Georgines! La festa de Sant Jordi se celebra a tot el país el 23 d’abril, dia en què es va morir el cavaller Jordi. El sant, que restava sota les ordres de l’emperador Dioclecià, es va negar a seguir l’ordre […]

NISPEROS

08/04/2019

Comencem temporada de “NISPEROS”. Els primers fruits de primavera!! De color ataronjats i polpa carnosa, les nespres són la fruita ideal per a qualsevol edat i condició. També coneguts com merlas a Algesires i altres zones, són dolces però amb un lleuger toc àcid i pertanyen a la mateixa família que les peres, les prunes, les pomes o […]

FLORS COMESTIBLES

24/03/2019

Comença la primavera, per tant temps de flors. Podem assabori diversitat de “FLORS COMESTIBLES”. Afegir flors al nostre menjar no només la fa més atractiva i fresca a la vista, sinó que també afegeix sabors diversos a manera de sazonador per a aportar certs matisos i fins i tot nutrients com a vitamines del grup […]

FAVES

24/03/2019

“FAVES” tendres. Les primeres faves de les nostres contrades km.0 La primavera és època de faves, una lleguminosa molt saborosa i plena de nutrients, vitamines, minerals i propietats beneficioses per a la salut.

TEMPS DE CALÇOTS

12/02/2019

Es temps de calçots!! El calçot és un vegetal que té molt poques calories, molt de contingut d’aigua, i també molta fibra, minerals i vitamines. De sempre, la ceba (i el calçot, per tant) s’ha considerat un d’aquells aliments fonamentals per a regular el bon funcionament de l’organisme.El calçot, com les demés cebes, té una […]

IDEIES FRESQUES AMB FRUITA!

03/02/2019

Ideies per assaborir la “FRUITA”.

NUFRUIT PATROCINA EL CLUB I L’ESCOLA DELS ESQUENAPELATS!

29/01/2019

NUFRUIT pratrocina el club i l’escola ciclista dels Esquenapelats L’Escala!!  Valors i Persones ! NUFRUIT amb l’esport!

COL

21/01/2019

Las cols són un dels aliments vegetals més sans de què disposem i no només els podem utilitzar com a verdura.Són riques en sofre, també contenen arsènic, calci, nitrogen i iode, ens serveixen com a aperitiu, gran fonts de minerals i com a reconstituent. És una bona font d’hidrogen per als que no consumeixen carn.

TÒFONA BLANCA

19/01/2019

La tòfona blanca té les mateixes aplicacions a la cuina que la negra. De fet està considerada un succedani que s’utilitza principalment per donar gust a les salses i guisats i es pot conservar confitada en vi o sal. És la tòfona més cara del mon, pot arribar a un preu de més de 5.000 […]

PÈSOLS

18/01/2019

PÈSOLS .Un plaer per assaborir!!!! Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.Aquestes […]

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web